Home

Afspraak maken

Diensten

over Verso

contact

MENU

menu

Joy Koning

Hoi! Ik ben Joy! Eigenaresse van Verso Hairdesign. Ik ben All Round Hairstylist, Make – Up artist en Educator voor het Amerikaans haarmerk J Beverly Hills. Ik zit al weer 22 jaar in het vak. Ik vind het daarom ook belangrijk om de next generation een kans te geven en mijn kennis door te geven.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zijn de kernwoorden impulsief en creatief, intuïtief en ondernemend het meest van toepassing. Ik houd enorm van uitdagingen in de breedste zin van het woord. Zoals een huis verbouwen en inrichten, daar draai ik mijn handen niet voor om. Paarden zijn mijn grote passie dit doe ik al sinds mijn 5e. Ik ben ook een echte dierenvriend, net zoals mijn dochter June.

Mijn partner Matthew Doorman de papa van June is inmiddels ook in de salon te zien. 1,5 jaar geleden is hij gestart met de Barber School Amsterdam en inmiddels afgerond. Zijn focus ligt dan alleen bij de mannen. Dit zorgt voor een leuke vibe in de salon.

Liefs Joy

Richelle

Mijn naam is Richelle van Kleinwee.

Ik ben Allround Hairstylist & Salon Manager. Ik werk vanaf December 2017 in deze prachtige salon, waar ik mij heb mogen ontplooien tot Salon Manager. Het team manage ik daarom ook met plezier en passie! En hierbij mag ik ook het haar van de klant nog eens mooi maken!

Ik houd van gezelligheid en doe daarom ook graag dingen die mij blij maken. Shoppen, uiteten en leuke dingen doen met mijn Vriend/Vriendinnen. Zoals mijn vriend dit noemt “geld uitgeven”. En natuurlijk niet te vergeten mijn lieve hondje Ted!

Kom jij gezellig bij mij in de stoel?

Rowelle

Hi! Ik ben Rowelle en ik ben 27 jaar. Ik ben nu zo ruim 7,5 jaar werkzaam bij Verso Hairdesign. Vanaf kinds af aan is het vak mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder is namelijk ook kapster. Als kind ben ik jaren met mijn moeder mee gegaan naar de salon, en daar is mijn interesse in het kappersvak gaan groeien! En kijk nu! Vanaf stagiaire bij verso ben ik uitgegroeid tot een colour specialist. Naast kleuren is knippen en föhnen ook zeker een passie van mij!

Ik woon nu ruim 3 jaar samen met mijn vriend Niels in Zevenhoven. En daarvan hebben we nu 2,5 jaar Mylo onze kat! Vriendinnen noemen mij dan ook de CATMOM!

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met fotografie! Daar heb ik dan ook een uitermate geschikt model voor, en dat is Mylo! Ook hou ik er van met mijn vriendinnen lekker een hapje eten, of toch nog ergens een dansje wagen!

Zie ik jou binnenkort bij mij in de stoel?
Liefs, Rowelle

Sharona

Heey ik ben Sharona, geboren en getogen Vinkeveense en ben 35 jaar oud. Al redelijk lange tijd een vast gezicht binnen het Verso team. Ben sinds 2007 samen met Wouter mijn jeugdliefde, steun en toeverlaat! Samen hebben een prachtig huis, die in al die jaren omgebouwd is tot ons paleisje in dit prachtige dorpje! Daarnaast ben ik sinds 2018 supertrotse mama van mijn tweeling Boaz en Romy. Daar draait mijn dagelijks leven om, op dit moment.

Ben gek op mijn familie en vrienden waar ik veel tijd mee door breng, het liefste door met elkaar te eten in het weekend, omdat ik graag kook of geniet bijv kaasfondue, gourmet of goede BBQ niks is te gek met al deze met deze lieve mensen om me heen.

Zo af en toe laat ik me nog verleiden om een potje bowling te spelen in competatie verband. Vind het ook heerlijk om te mediteren in de vrije uurtjes in mijn drukke leventje. En daarnaast vind ik het heerlijk om 4 dagen bij Verso aanwezig te zijn en te doen wat ik het allerliefste doe en dat is knippen! En klanten met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Zie ik jouw snel bij Verso?

Demi

Hi, ik ben Demi. Kom jij gezellig bij mij in de stoel?

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, zowel in mijn werk als privé. Ook vind ik het leuk om de nieuwste mode te ontdekken en naar interieurstyling kijk ik ook graag. Bij mij kent gezelligheid geen tijd, daarom ga ik graag met vriendinnen een drankje doen, uit eten of naar een festival. Life is more beautiful when you meet the right hairdresser!

 

Jelena

Hoi, ik ben Jelena!
Ik ben geboren in Servië en voor de liefde ben ik naar Nederland verhuisd. Zoals iedereen al weet, lopen dingen in het leven soms anders dan verwacht, maar van mijn keuze heb ik absoluut geen spijt!

Daardoor heb ik een lieve en mooie dochter over gehouden, waar ik ontzettend trost op ben! Als single moeder weet ik mijn tijd te verdelen tussen mijn werk, mijn prachtige dochter, maar vergeet ook niet om aandacht aan mijzelf te schenken en aan mijn goede vriendinnen, waar ik altijd op terug kan vallen als dat nodig is!

Wat ik nog mis is een lieve, knappe vent in mijn leven 😉, en wie weet kom ik die ooit nog eens tegen, en zo niet, ook goed! Ik ben zeer dankbaar en tevreden met wat ik heb!

Mariëlle

Hoi mijn naam is Mariëlle, geboren in Amsterdam op 5 september 1981 en getogen in Wilnis. Creativiteit en ondernemen zit in mijn bloed, dochter van een timmerman,
als klein meisje zat ik al bij mijn ouders met mijn handen in hun haar en me vader had gelijk toen hij tegen mijn moeder zei: onze kleine meid word later kapster.

Al meer dan 22 jaar werk ik met veel plezier als haarstylist, niks is mij te gek, je maakt iemands dag een stukje mooier, daar haal ik veel plezier uit. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten of de natuur in en met familie en vrienden een leuke dag hebben of lekker eten. Ik zie u graag bij ons in de salon voor een mooie coupe. Let your hair do the talking.

Vriendelijke groet

Lafayette

Ik ben Lafayette. Ik ben een zorgzame, spontane, vrolijke meid met veel passie daarom heb ik ook dit vak gekozen om mijn creativiteit te uiten om mensen blij te maken.

In mijn vrije tijd hou ik van serie’s kijken, shoppen en lekker eten kan er ook niet ontbreken. Ik ben volop in groei en ik hoop mijzelf bij verso Hairdesign te kunnen ontplooien tot een goeie haarstyliste.